fredag 27 mars 2009

Fredagsfoto - Verktyg



blev inspirerad till detta foto då jag hittade en bild på en Rollieflexkamera som en annan med bidrag till Fredagsfoto hade i sin blogg. Mycket nostalgi blev det då min pappa ständigt fotade med en sådan när jag växte upp (kanske kan scanna in någon bild senare....). Pappa hade också mycket verktyg och i mina gömmor plockade jag fram detta exemplar som får bli mitt bidrag idag. Fler bidrag hittar du HÄR

8 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Vad kul att du ska till London, det är en stad i min smak. Jag skulle googla på trädgårdar london samt Inredningbutiker London men det är sånt jag gillar. Mitt hetaste tips får bli: Ta med sköna skor att gå i för man går ju så mycket i London. Musikal måste man ju hinna med oxå.
Fint verktyg av din far!
Trevlig helg
Kram

Marie sa...

Ojsan, tänker på tandläkaren ;-) I gamla tider hade de ju nå´t liknande att dra ut gaddarna med. Tur detta verktyg används till stillsammare saker i våra tider :-)

annalarssonphotography sa...

Härligt med gamla verktyg! :)

När jag läser vad Marie skrivit får jag liite tandläkarskräck men..
jag har en liknande tång som du hemma -
så skulle nån evil tandläkare komma på tanken att vilja dra ut mina gaddar med en sån där tingest så har något att försvara mig med! ;)

Ha en fin fredag!
Anna

anemonen sa...

En rejäl hovtång det där. Tänk vad bra att du har kvar din fars verktyg. Alltid bra att som nu till exempel. Jag tycker dessutom att fotot är bra.

Emma sa...

Vacker i sin enkelhet och så rejält. Inte ens jag skulle kunna ha sönder en sådan :)

Anonym sa...

en hovtång. Ser ungefär lika sliten ut som min. Men funkar fortfarande. :)

Anonym sa...

tången är vacker mot träet.

Petra C sa...

Snyggt med det hårda järnet mot det vackra träbordet.

Trevlig helg!

PS. Den här bilden hade du också kunnat ha med i fredagsfärgstemat :)