torsdag 22 oktober 2009

Så mycket man vill göra...




och så lite tid. För mig gäller det även att orken tryter. Det gäller att ta vara på alla ljusglimtar som finns där varje dag om man bara har sinnena öppna kan ta emot och upptäcka. Hösten är verkligen här och bjuder på färgsprakade föreställningar. Bjuder på några sköna höstbilder från häromkring. Förstora dem gärna så ser de ännu härligare ut, speciellt oxelträdet (tycker iaf jag). Passa på att gå ut och njuta av den vackra naturen, snart är det mörkt, svart och regnruskigt. Då är det skönt att ha dessa sköna bilder på näthinnan istället. Något som känns trivsamt med ruggiga höstdagar är att värmande soppor och grytor passar på menyn igen. Plus en massa ljus och sprakande brasor. I helgen blir det slånbärsplockande då frosten tagit sig an de sköna bären, så mycket bättre än frysens kyla, pröva själva. Härligt god likör blir det i allafall för den som har tålamod att vänta :-)

5 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Så sant, så sant. Den vackraste årstiden är nog hösten, om man bara slapp November. Sen kommer alla adventsljus och lyser upp. Och vips, så är det nytt år och ljuset är på väg tillbaka.
Ha det gott!

Kirigalpoththa sa...

Lovely pictures!

Laurie Brandriet Keller sa...

Beautiful fall trees and leaves.

Inday sa...

Hi Christina, I think you were caught up with my ESP because I've been wondering about you.

I haven't been feeling too well in the past days since last week and am starting to pick up and trying to catch up with my commenting post and blogging which has been left so dormant with my other blogs.

Thanks for visiting my Wordless Wednesday blog.

Inday sa...

On a happy note, I love the colour of your autumn and that branch of the tree that is over extending to the surface of the water looks rather marvelous. Lovely effect.